3 september 2017
14:30

Azalea BK Svart

Referat: Solängens BK Vit - Azalea BK Svart

Andra höstseriematchen för Solängen vit hemma mot Azalea i strålande solsken. Matchen börjar något försenad och bland det första som händer är att Linus får en smäll och tvingas bryta matchen. Det gick så illa att Linus fick åka till akuten och nu håller vi tummarna att det går bra.
Vi är inte riktigt med första 10 minuterna men arbetar oss in i matchen. I mitten av första perioden tar vi ledningen med 1-0 och har ett antal farliga chanser. Viktigt att vi fortsätter att hålla bredden i anfallen för att det inte skall bli för trångt i mitten.
I början av andra perioden kvitterar Azalea till 1-1 och det gäller att hitta balansen att inte tappa alla mittfältare högt uppe i banan när vi får kontringar mot oss. I tredje perioden öppnar vi bra och tar ledningen igen med 2-1. Det är mycket kämpande av båda lagen och vi har ett antal chanser utan att få in bollen även Azalea har några bra chanser men Albin gör ett antal fina räddning. Tillslut kvitterar Azalea till 2-2 på en hörna. Trots forcerande på slutet så slutar matchen oavgjort. Under våren förlorade Solängen Vit inte någon match så det känns nu som att vi ligger i rätt serie. Bra jobbat av alla och nästa match för Vit är redan på fredag borta mot Häcken.